Sessions

Wednesday Oct 10

6:30 PM

Thursday Oct 11

8:00 AM (1 hour)
mHUB - 965 W. Chicago Ave., Chicago, IL 60642

Registration & Breakfast

9:00 AM (1 hour)
Main Room

Umbraco HQ Keynote

Niels Hartvig
Chief Unicorn @ Umbraco HQ
10:00 AM
Main Room

10 Ways to Grow Your Agency

Anders Sørensen
Major Friends Maker @ Umbraco HQ
11:00 AM (15 minutes)
Conference Lounge Area

Break 1

11:15 AM (1 hour)
Main Room

Developing with Umbraco v8

Stephan Gay
Umbraco Core Repairman @ Umbraco
Classroom

How to Connect With the Marketing Team, & Why!

Jessica Rowe
VP Marketing & Strategy @ Scandia
12:15 PM (1 hour)
Main Room / Hallway

Lunch

1:15 PM (1 hour)
Main Room

High Performance Search: From Basic Terms to Faceting

Jason Vickers
Senior Information Technology Consultant @ Marathon Consulting
Classroom

Openness is the key to success: Adopting Umbraco to help accelerate growth and agility for a small business powered by lead generation

Paul Sterling
CTO @ Mold Inspection Sciences
2:15 PM (15 minutes)
Conference Lounge Area

Break 2

2:30 PM (1 hour)
Main Room

Uccelerate, Accelerated Commerce on Umbraco

Martin Sandvad
CCO @ Ucommerce
3:30 PM (30 minutes)
Conference Lounge Area

Afternoon Snack and Networking

4:00 PM (1 hour)
Main Room

Feature Session : Umbraco Q+A

5:30 PM

Friday Oct 12

8:00 AM (1 hour)
Conference Lounge Area

Networking Breakfast

9:00 AM (1 hour)
Main Room

Blockchain and what we need to know about it

Raj Krishnan
Technology Architect @ Microsoft
10:00 AM (1 hour)
Main Room

An Intro to Vue.js

Jason Prothero
President @ ProWorks Corporation
Classroom

Turbo-charge your search with Elastic

Callum Whyte
Senior Developer @ The Cogworks
11:00 AM (15 minutes)
Conference Lounge Area

Break 1

11:15 AM (1 hour)
Main Room

GraphQL with Umbraco Explained

Pete Duncanson
MD @ Offroad Code
Classroom

Fast Track to Success: An Umbraco Integration Story

Alex Vilmur
Web Developer & Umbraco Master @ Marcel Digital
12:15 PM (1 hour)
Main Room / Hallway

Lunch

1:15 PM (1 hour)
Main Room

PANEL: Community Content Publishers

Community Panel
Community Members @ Skrift, UmbraCoffee, Unicorner, The Bob & Kevin Show
Classroom

How to Handle Free Time Frustation!

Jamie Pollock
Senior .Net Developer @ Carbon Six Digital
2:15 PM (15 minutes)
Conference Lounge Area

Break 2

2:30 PM (1 hour)
Classroom

Content Outside the Back-office

Heather Floyd
Owner @ Floyd Innovations LLC
Classroom

Tall Tales and Short Stories: How Writing a Good User Story Can Save You Time

Ravi Motha
Umbraco Developer
3:30 PM (30 minutes)
Conference Lounge Area

Afternoon Snack and Networking

3:45 PM (45 minutes)
Main Room

State of Umbraco in the US

Andrew Barta
American Trainer and Friend-Maker @ Umbraco HQ
5:00 PM